19 September 2024

Colruyt Group zoekt Teammanagers: Start jouw carrière in een dynamische logistieke omgeving

Voor recent afgestudeerden of mensen zonder ervaring als teammanager biedt Colruyt Group in de logistieke sector een unieke kans om meteen een leidinggevende functie te bekleden. We spraken met een jonge teammanager die na zijn studies bij Colruyt Group aan de slag ging en zijn verhaal deelt over hoe hij zijn professionele reis begon en waarom Colruyt Group een uitstekende werkgever is voor jonge talenten.

Colruyt Group zoekt Teammanagers: Start jouw carrière in een dynamische logistieke omgeving

Van student naar teammanager

De weg naar Colruyt Group begon voor deze teammanager tijdens zijn studie. "Via mijn buurvrouw, die zelf ook teammanager is bij Colruyt, begon ik als student orderpicker. Ik vulde rekken en laadde vrachtwagens. Dit heb ik zeven jaar gedaan tijdens mijn studies," vertelt hij. Na het behalen van zijn diploma Sportmanagement en een Minor in arbeids- en gezondheidspsychologie besloot hij te solliciteren als teammanager. "Wat me aantrok was de mogelijkheid om mensen te begeleiden en motiveren, iets waar ik energie van krijg. Bij Colruyt Group kan je die passie goed combineren met de interessante logistieke processen."

Opleiding en begeleiding

Toen hij begon, kreeg hij een uitgebreide begeleiding. "Ik was eerst zeven maanden ‘teammanager in opleiding’. Vanaf dag één werd me een ‘peter’ toegewezen die me begeleidde en me hielp mijn weg te vinden in het bedrijf. Gedurende die tijd heb ik veel geleerd, ondanks dat ik al jaren als student in de logistiek werkte."

Deze opleiding omvatte niet alleen het leren kennen van de verschillende distributiecentra en processen, maar ook het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden. "Het bijzondere aan Colruyt Group is dat je alle tijd krijgt om te leren en te groeien. Ze geven je de ruimte om je op je eigen tempo te ontwikkelen, zonder dat je meteen in het diepe wordt gegooid."

Werken als teammanager: vrijheid en variatie

De functie van teammanager bij Colruyt Group biedt veel afwisseling en vrijheid. "Geen enkele dag is hetzelfde. Ik kan mijn dag zelf invullen: of ik nu een ontwikkelingsgesprek met een medewerker wil voeren, processen wil verbeteren of rapporteringen wil maken, ik bepaal hoe ik mijn tijd indeel. Dat geeft veel vrijheid en voldoening."

Het werken met mensen is een belangrijke motivatie. "Het werken met mijn team geeft me echt energie. Je hebt veel verantwoordelijkheid en de kans om direct impact te hebben op het functioneren van je team."

Professionele en persoonlijke groei

Colruyt Group investeert veel in de ontwikkeling van zijn medewerkers, iets wat volgens deze teammanager een van de grote pluspunten is. "Het bedrijf ondersteunt je niet alleen in je huidige functie, maar helpt je ook groeien. Als ik ergens tegenaan loop of verder wil ontwikkelen, weet ik dat ik op de juiste plek zit om die ondersteuning te krijgen."

Toekomst bij Colruyt Group

Over zijn toekomst binnen Colruyt Group zegt hij: "Ik werk nu op de afdeling retourlogistiek, waar we bezig zijn met een project om het werk ergonomischer te maken. Ik wil blijven meewerken aan dit soort projecten en me verder ontwikkelen in de logistieke sector."

Colruyt Group zoekt momenteel naar nieuwe teammanagers. Als jij communicatief sterk bent, flexibel, snel kunt schakelen en energie krijgt van het werken met mensen, dan biedt Colruyt Group een uitstekende omgeving om te starten met je carrière. Solliciteer nu en ontwikkel jezelf in een bedrijf dat oog heeft voor jouw groei en ambities.

Alle vacatures bij Colruyt Group

Werken bij Colruyt Group

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV