22 October 2024

Eutraco zet groei in Willebroek verder met bijna 60.000 m² nieuwe opslagruimte

Logistiek dienstverlener Eutraco neemt het verdeelcentrum in gebruik wat sportwinkelketen Decathlon tegen eind dit jaar verlaat.

Eutraco zet groei in Willebroek verder met bijna 60.000 m² nieuwe opslagruimte

De uitbreiding van Eutraco zou voor 45 nieuwe jobs zorgen, voornamelijk voor logistieke medewerkers. “Toen we hoorden dat het verdeelcentrum weer vrij kwam, hebben we geen moment getwijfeld,” zegt Serge Gregoir, CEO van Eutraco. “De uitbreiding met deze opslagruimte is meer dan nodig om de groei van onze logistieke diensten verder te ondersteunen.”

Het gaat om 41.000 m² aan opslagruimte en 18.000 m² mezzanine. Alles samen bijna 60.000 m². “Na enkele kleine aanpassingen aan de inrichting van het gebouw, zullen we rond de jaarwisseling klaar zijn om er onze logistieke activiteiten in onder te brengen. Dat gaat over ontvangst van goederen, opslag, distributie en verzending voor onze klanten in tal van sectoren,” aldus Gregoir.

De expansie van Eutraco is goed nieuws voor de gemeente Willebroek, die zich al langer profileert als logistieke hub tussen Brussel en Antwerpen. “In deze regio is Willebroek dé logistieke hub bij uitstek, die heel veel werkgelegenheid creëert,” zegt Eddy Bevers, burgemeester van Willebroek. “Als Eutraco beslist om zijn expansie hier verder te zetten, kunnen we dat alleen maar toejuichen en ondersteunen. We zijn ook blij dat het oude verdeelcentrum van Decathlon zo snel een nieuwe toekomst krijgt, en dat meerdere Decathlon-medewerkers hier aan de slag kunnen.”

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV